Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αθηνά Οικονομάκου: Τα κιλά της εγκυμοσύνης, οι λιγούρες και η απουσία από το γάμο που της στοίχισε



Σε λίγους μήνες η πανέμορφη Αθηνά Οικονομάκου θα φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν μερικές εβδομάδες στο Γύθειο. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο People μίλησε για το γάμο, την απουσία του μπαμπά της από αυτόν αλλά και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής.

''Ο μπαμπάς μου είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και που θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στον γάμο. Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα. Όμως ως κόρη καπετάνιου, έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μία συνθήκη που του είναι άγνωστη'' είπε χαρακτηριστικά για τον πατέρα της ενώ όταν την ρώτησαν αν θα αποκαλύψει το φύλο του μωρού αρνήθηκε ευγενικά.

Όσον αφορά τη διατροφή της, η ηθοποιός είπε ότι έχει πολλές λιγούρες και ενώ δεν έτρωγε πολλά γλυκά τώρα τα ζητάει, ''Έχω πάρει 12 κιλά, έχω κάνει κυτταρίτιδα και έχει ανοίξει η λεκάνη μου'' συμπλήρωσε για τις αλλαγές που έχει δει στο σώμα της, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ακομπλεξάριστη είναι.