Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 -
Rain showers

17 °C

Σήμερα, 13. Ιουνίου 2021

Αρναούτογλου για αποχώρηση Κανάκη: Είμαι φανατικός του Ράδιο Αρβύλα, στενοχωριέμαιΓια την επιστροφή του με το «The 2Night Show», τις κριτικές που έχει δεχτεί αλλά και το τέλος της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1 μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλουστην εκμποπή «Πρω1νό».

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα που επιστρέφω με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Μου λείπει γενικά το late night στην Ελλάδα και νιώθω ότι έχει χώρο, αν και δεν είμαστε μια μεγάλη αγορά με πολύ καλλιτεχνικό κόσμο για να πάρεις συνέντευξη, όμως έχει πολύ σημαντικούς ανθρώπους και εκτός καλλιτεχνικού χώρου που μπορείς να πάρεις συνέντευξη. Μου αρέσει να έχουν όλα τα κανάλια late night, δημιουργεί μια ωραία ζώνη, όπως είναι τα πρωινά» λέει ο παρουσιαστής που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου και συνεχίζει:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να αποχωρούσα στα 70 μου με αυτή την εκπομπή. Θεωρώ ότι είμαι ηλικιακά στην καλύτερη περίοδο της ζωής μου, μετά από 28 χρόνια τηλεόραση, στα 44 μου, νιώθω ότι η εμπειρία που έχω μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια έχω τη χαρά να το βγάζω προς τα έξω κάνοντας ωραίες δουλειές για μένα. Δεν χρειάζομαι πια καμία κριτική, κάνω πιο σκληρή κριτική στον εαυτό μου από ό,τι οι κριτικοί».

Τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε και για το τέλος της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη και των Ράδιο Αρβύλα με τον Ant1:

«Εγώ με τον Αντώνη, προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορεί να μην κάνω την ίδια παρέα που κάνουμε, αλλά έχω πολλά θετικά πράγματα γι’ αυτόν, τον θεωρώ πάρα πολύ καλό παρουσιαστή, είμαι φανατικός του Ράδιο Αρβύλα. Στεναχωριέμαι για την αποχώρηση του Αντώνη από τον ΑΝΤ1, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω τι συνέβη όταν ο Αντώνης Κανάκης και ο ΑΝΤ1 είναι 21 χρόνια συνεργάτες», καταλήγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.