Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αργύρης Πανταζάρας: Ο δύσκολος ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες, ο χωρισμός και οι φήμες για τη νέα του σχέση..



Ο Αργύρης Πανταζάρας γεννήθηκε στον Βόλο στις 14 Οκτωβρίου 1988. Έχει 3 αδέλφια. Η αδελφή του, Ίρις, είναι επίσης ηθοποιός, ενώ ο αδελφός του, Νίκος, φωτογράφος.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον συνονόματο παππού του, Αργύρη ή «παππούκο», όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά ο ηθοποιός. Πήγαινε σε αθλητικό σχολείο στο Βόλο, ενώ έκανε και πρωταθλητισμό στο σκι.

Αργύρης Πανταζάρας: Δεν θα θυσίαζα ποτέ την υπόληψη μου για έναν ρόλο |  αρχείο real news, media | Real.gr

Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας ή designer, καθώς ζωγράφιζε συνέχεια. Τελικώς, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Το 2016 ο Αργύρης Πανταζάρας κέρδισε το θεατρικό βραβείο “Δημήτρης Χορν” για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής. Το χρηματικό έπαθλο του βραβείου (3.000 ευρώ), το διέθεσε σε ανθρωπιστική βοήθεια, δηλώνοντας «Μακάρι με αυτά τα χρήματα να ξαναέφτιαχνα μια πατρίδα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας μας».

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και στην τηλεοπτική σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» (2019), έχοντας τον ρόλο του Θέμη Παυλίδη.

Αργύρης Πανταζάρας: Μιλάει πρώτη φορά για την πρώην σύντροφό του Έλλη  Τρίγγου! (photos) | Gossip-tv.gr

Έχει συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους “Ίκαρος” (2015) του Γιώργου Φουρτούνη, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Ήταν συμπρωταγωνιστής στην ταινία “Digger”(2020) του Τζώρτζη Γρηγοράκη οποία απέσπασε το βραβείο CICAE ART CINEMA AWARD στην berlinale 2020, στην κινηματογραφική ταινία «Πολυξένη» (2017) και στις εξής θεατρικές παραστάσεις.

Έχω αρνηθεί δουλειά στην τηλεόραση λόγω project

Πάντα βάζω ένα κωμικό στοιχείο στο ρόλο για να ισορροπεί η δραματικότητα. Θεωρώ την κωμωδία πιο δύσκολη και τη σέβομαι» είπε ο ηθοποιός. Αναφορικά με την τηλεόραση είπε: “Έχω αρνηθεί δουλειά στην τηλεόραση είτε γιατί δεν προλάβαινα είτε γιατί δεν με ενδιέφερε το πρότζεκτ. Δεν έχω πει όχι στην τηλεόραση. Έχω πει όχι σε projects που δεν με ενδιέφεραν”.

Πένθος για τον Αργύρη Πανταζάρα

Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός

“Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης. Όσο πιο ευαίσθητος είσαι σε αυτή τη δουλειά τόσο πλουτίζεις τον κόσμο με τις ερμηνείες σου. Έχω άγχος για τη σκηνή που έχω κάθε φορά”.

Τον απεχθανόμουν τον Τάκη, στις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του Τάκη Δοξαρά στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» και αποκάλυψε πως απεχθανόταν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Άγριες Μέλισσες – Ο Αργύρης Πανταζάρας σε μία ανατρεπτική συνέντευξη: “Δεν  νιώθω ενοχές που παρασύρω - YouTube
“Είναι πολύ δύσκολος ρόλος. Αυτό το ορφανός, μου βγάζει κάτι χωρίς ρίζες. Κανείς δεν είναι κακός από τη θέλησή του, έτσι έχει μάθει να διεκδικεί και να επιβιώνει. Έπεσε στο Διαφάνι όπου δεν είναι και κανένας καλός! Αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν έναν μπαλαντέρ. Είναι εισβολέας, παίρνει το ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπισε σε ρόλους σαν του Τάκη. Εγώ ήθελα να τον κάνω με την δική μου αισθητική. 3D! Θυμώνει, είναι γελοίος, είναι πονεμένος, γελάει, ερωτεύεται, διεκδικεί, τα κάνει μαντάρα και ζητάει συγνώμη… Τον απεχθανόμουν τον Τάκη. Έκανα μια σκηνή που μιλούσα με τόσο άσχημο τρόπο στη Δρόσω που πραγματικά δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

Στον έρωτα παραδίνεσαι

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή – αν και απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένος – είπε: “Δεν με έχει ενοχλήσει καμία ερώτηση για την προσωπική μου ζωή. Απλά τις βαριέμαι…. Δεν έχουν καμία τύχη μαζί μου οι γυναίκες που ασχολούνται τόσο πολύ με τον εαυτό τους. Αισθάνεσαι ότι θα μπεις μέσα στο δωμάτιο και θα πεις “συγγνώμη που διακόπτω τη σχέση με τον εαυτό σου”. Στον έρωτα παραδίνεσαι. Στον έρωτα δεν έχεις να κατακτήσεις κάτι. πρέπει να παραδοθείς”.

Οι πικάντικες φήμες

Εκείνη συμμετέχει στο σίριαλ «Έλα στη θέση μου», ενώ εκείνος στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι». Ο λόγος για την Πένυ Αγοραστού και τον Αργύρη Πανταζάρα, τους οποίους τα δημοσιεύματα τούς θέλουν να βρίσκονται σε σχέση.

Η ηθοποιός, είπε στην εφημερίδα Realnews: «Είμαι καλά. Είμαι ευτυχισμένη! Τουλάχιστον για τώρα, δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η γνωριμία των δύο νέων έγινε σε κοινή καλλιτεχνική παρέα, ενώ η καλή τους χημεία αποτέλεσε την αφορμή αυτής της όμορφης σχέσης.

Νέα κοινή εμφάνιση για τον Αργύρη Πανταζάρα και την Πένυ Αγοραστού στο  θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» | Espresso

Οι δυο τους μπορεί προς το παρόν να μη συγκατοικούν, ωστόσο περνούν πολλές βραδιές μαζί γνωρίζοντας καλύτερα ο ένας τον άλλον.
Τόσο η Πένυ Αγοραστού όσο και ο Αργύρης Πανταζάρας έχουν ως προτεραιότητα τη δουλειά τους και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός υπήρξε για χρόνια ζευγάρι με την Έλλη Τρίγγου, που υποδύεται την Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες», και, παρόλο που πήραν χωριστούς δρόμους στη ζωή, οι δυο τους διατηρούν ακόμα άριστες σχέσεις.

O γάμος μου αρέσει μόνο ως αισθητική

Ο γάμος είναι κι αυτός μια παράσταση, μια γιορτή, μια τελετή. Τώρα, αν μου αρέσει η αισθητική, τα μανουάλια και τα τούλια, εντάξει, σκηνοθέτες και δραματουργοί είμαστε, ίσως στήσουμε κάτι που να ταιριάζει πιο πολύ στην προσωπικότητά μας. Πλέον δεν υπάρχει η ανάγκη του γάμου, αλλά είναι μέχρι να έρθει κάποιος σε αυτή τη θέση. Θεωρώ πως έχει δημιουργηθεί ένα καινούριο μοντέλο οικογένειας, φιλίας, αγάπης. Βέβαια, είναι υπό εξέταση, γιατί δεν ξέρουμε πού θα πάει αυτό.Εκτιμώ την έννοια της ένωσης.Ο πατέρας μου είχε παιδί στα 24 και η μητέρα μου στα 19. Οπότε τα πρότυπά μου είναι τέτοιου είδους. Έτσι, αισθάνομαι πως έχω αργήσει κιόλας. (γέλια)