Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Apple TV+ : Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το «The Morning Show»



Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το «The Morning Show», μια πρωτότυπη σειρά για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο της Apple όπου η ηθοποιός συναντάται ξανά με την «αδελφή» της στα διάσημα Φιλαράκια, Ρις Ουίδερσπουν.

Η σειρά «The Morning Show» εξετάζει θέματα που πρόβαλε το κίνημα #MeToo, το οποίο τράβηξε την προσοχή στο φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών στους τομείς της ψυχαγωγίας, του επιχειρείν και της πολιτικής, όπως και στον ηλικιακό ρατσισμό.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην Apple TV+ την Παρασκευή, αποτελώντας μία από τις οκτώ πρωτότυπες παραγωγές της νέας συνδρομητικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται μια γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Steve Carell, απολύεται έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι λόγοι για τους οποίους η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο είναι πολύ συγκεκριμένοι. Όπως αναφέρει η ίδια, «Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk shows και να μαθαίνω πράγματα πίσω από αυτά».

Το «The Morning Show» περιστρέφεται γύρω από θέματα του κινήματος #MeToo, το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον γύρω από το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών.

Η βραβευθείσα με Όσκαρ Ρις Ουίδερσπουν υποδύεται μια νεαρή ρεπόρτερ. Μαζί με την ηθοποιό συμμετέχουν στην παραγωγή της σειράς.

«Δεν έχω απαραίτητα νιώσει ότι ο ηλικιακός ρατσισμός με έχει επηρεάσει κι ο λόγος είναι ότι νιώθω πως εργάζομαι περισσότερο απ’ όσο έχω ποτέ εργαστεί» σημείωσε η 50χρονη Τζένιφερ Άνιστον.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ρις Γουίδερσπουν υποδύεται μια νεαρή ρεπόρτερ, ενώ μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον συμμετέχουν στην παραγωγή της σειράς.

«Είναι διαφορετικά τώρα. Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Έχουμε μεγαλύτερη σοφία. Κι έχουμε μάθε πολλά» είπε η Γουίδερσπουν στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι συνεργάζεται και πάλι με την Τζένιφερ Άνιστον.

 

 

Η πλατφόρμα Apple TV+ βρίσκεται απέναντι στις επίσης νέες Disney+, το HBO Max της WarnerMedia και το Peacock της NBCUniversal.

Όλοι τους θέλουν να κερδίσουν από το φαινόμενο που ξεκίνησε το Netflix, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατ. συνδρομητές στις ΗΠΑ και ακόμη περισσότερους στον υπόλοιπο κόσμο.

Η συνδρομητική υπηρεσία της Apple, όπως και της Amazon, είναι στενά συνδεδεμένη με τα υπόλοιπα προϊόντα της.

Η κατασκευάστρια εταιρεία των iPhone προσφέρει έναν χρόνο δωρεάν συνδρομής σε όσους αγοράσουν μια νέα συσκευή (ενώ προβλέπεται είσοδος μέσω του Apple TV app για 5 δολάρια τον μήνα).

Η Apple δουλεύει το σχέδιο της συνδρομητικής streaming πλατφόρμας εδώ και δύο χρόνια, και όλα ξεκίνησαν με την πρόσληψη των Erlicht και Van Amburg, οι οποίοι όσο ήταν στη Sony Pictures Television δημιούργησαν μια μεγάλη λίστα τηλεοπτικών επιτυχιών όπως τα «Better Call Saul», «Breaking Bad», «The Crown» και «The Shield».

Ωστόσο, η πρώτη παραγωγή της Apple, σύμφωνα με το forbes, το «Planet of the Apps», στο οποίο επιχειρηματίες παρουσίαζαν τις ιδεες τους σε celebrity επενδυτές (όπως οι Jessica Alba, Gwyneth Paltrow) έλαβε απογοητευτικές κριτικές όπως «βαρετή» και «άνευρη».