Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αποχώρησε με κλάματα η Μαριάννα από το Masterchef



Εξαιρετικά στενά έμοιαζαν τα περιθώρια, στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τρίτης, για τους διαγωνιζόμενους με τους κριτές πια, σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού, να είναι αμείλικτοι όσον αφορά σε πιθανά λάθη και αστοχίες στα πιάτα τους.

Η Μαριάννα Πουλμέντη, η Μαρία Μπέη, ο Σταυρής Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος κλήθηκαν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πιάτο που τους έδειξαν οι κριτές προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef.

Και αυτό γιατί αυτή θα ήταν η τελευταία δοκιμασία αποχώρησης για έναν από τους τέσσερις. Οι δύο κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάρουν την τελική απόφαση ενώ ο τρίτος κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Ύστερα από τη δοκιμή των πιάτων και τα σχόλια προς τους διαγωνιζόμενους του MasterChef, οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό η Μαριάννα Πουλμέντη που δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση. Ενώ η Μαρία Μπέη, που έμεινε στους δύο τελευταίους διαγωνιζόμενους απέναντι στους κριτές, παρέμεινε στον διαγωνισμό.

“Βασικά είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ από το παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Έχω την μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ” σημείωσε η πρώην παίκτρια του MasterChef στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.