Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

«Αντίο» στο Instagram από Χάρι και Μέγκαν



Τους 11,3  εκατ. ακολούθους τους στον λογαριασμό τους στο Instagram «Sussexroyal» αποχαιρέτισαν το βράδυ της Δευτέρας ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν.

Σε ανάρτησή τους, στάθηκαν στην πανδημία του νέου κορωνοϊού, τονίζοντας πως έχουν στόχο να επικεντρωθούν στη νέα του ζωή, έχοντας πλέον αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

 

Χάρι και Μέγκαν είχαν ανακοινώσει τα σχέδιά τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους τον Ιανουάριο και, στο πλαίσιο της συμφωνίας που επετεύχθη με το Μπάκιγχαμ και τη βασίλισσα Ελισάβετ, θα ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο από τον Απρίλιο, απεμπολώντας το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τη λέξη «Royal» στην επωνυμία τους.

Στην ανάρτησή τους ανέφεραν πως σε μια χρονική περίοδο όπου ο κόσμος φαίνεται εύθραυστος, «το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ευημερία κάθε ανθρώπου σε όλο τον κόσμο και να βρεθούν λύσεις στα πολυάριθμα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία».

«Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο. Αν και δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ, η δουλειά συνεχίζεται», έγραψε το ζευγάρι.

«Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο» κατέληξαν, ευχαριστώντας την κοινότητα.

Χάρι και Μέγκαν θα εστιάσουν στην οικογένειά του τους επόμενους μήνες, αναπτύσσοντας παράλληλα τη μη κυβερνητική οργάνωσή τους.