Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άννα Βίσση – Η έκπληξη του Αντώνη Ρέμου στη συναυλία στο Μόντε Κάρλο



Στο Μόντε Κάρλο βρισκόταν το Σαββατοκύριακο η μία και μοναδική Άννα Βίσση που ανέβηκε στη σκηνή του Salle des Etoiles για μια ξεχωριστή συναυλία.

Έλληνες και ξένοι θαυμαστές της είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν επί σκηνής και να διασκεδάσουν με τα τραγούδια της. Το «παρών«, μεταξύ άλλων, έδωσε και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό που χόρεψε και τραγούδησε επί σκηνής με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

 

Η έκπληξη της βραδιάς στο Μόντε Κάρλο για την Άννα Βίσση αλλά και τους παρευρισκόμενους ήταν ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής, που βρίσκονταν στο κοσμοπολίτικο θέρετρο για άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, εμφανίστηκε στο Salle des Etoiles αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τη φίλη και συνάδελφο του. Εκείνη τον κάλεσε επί σκηνής και ο διάλογος που είχαν ήταν απολαυστικός, με του παρευρισκόμενους να μην σταματούν λεπτό να τραγουδούν και να χειροκροτούν ενθουσιασμένοι τους Έλληνες καλλιτέχνες που τους χάρισαν μοναδικές στιγμές με τις υπέροχες φωνές τους.

 

Οι δύο καλλιτέχνες είναι φίλοι χρόνων και μάλιστα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Την Πρωτοχρονιά του 2017, όταν η Άννα Βίσση τραγουδούσε στο Hotel Ερμού, συναντήθηκαν και το ντοκουμέντο που τότε ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι σπάνιο.