Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 -

Αλίκη Κατσαβού: 4 χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά – «Τις νύχτες δεν τα καταφέρνω πάντα»Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που το πιο χαμογελαστό παιδί του ελληνικού κινηματογράφου, ο Κώστας Βουτσάς, «έφυγε» από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη στο πανελλήνιο. Ο αείμνηστος ηθοποιός «έσβησε» στα 89 χρόνια του και με τον θάνατό του ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό και πολύτιμο κεφάλαιο της υποκριτικής.

Η Αλίκη Κατσαβού, η σύζυγός του και μητέρα του μικρότερου παιδιού του, Φοίβου, δεν ξεχνάει ποτέ την ημέρα που η ζωή του Κώστα Βουτσά τέλειωσε και κάθε χρόνο τιμά τη μνήμη του, εκφράζοντας τις σκέψεις της γι’ αυτό το θλιβερό γεγονός.

Ανήμερα της συμπλήρωσης των τεσσάρων χρόνων, η Αλίκη Κατσαβού έγραψε ένα κείμενο στο προφίλ της στο Instagram και αποκάλυψε τι τής έλεγε ο Κώστας Βουτσάς για τη ζωή πριν πεθάνει. Η ηθοποιός προσπαθεί να κάνει καθημερινά αυτή τη σκέση, όμως – όπως εξομολογείται – υπάρχουν βράδια που «λυγίζει» και χάνεται εξαιτίας της απώλειάς του.

Όσα έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στην ανάρτηση της για τον Κώστα Βουτσά

«Αδειάζει ο κόσμος με τόσους τρόπους δίχως εσένα! Έλεγες: “από πάνω μας κυκλοφορούν μοίρες… καλομοίρες και κακομοίρες. Κι αν είσαι γκρινιάρης, κλαψιάρης και κακός σε βρίσκουν οι κακομοίρες και λένε, πάμε να του δώσουμε κι άλλη δυστυχία να τον κάνουμε για πάντα δικό μας. Κι αν είσαι γελαστος, αισιόδοξος και καλός σε βρίσκουν οι καλομοίρες και λένε πάμε να τον γεμίσουμε ευτυχία να τον έχουμε δικό μας” .

Τις μέρες Κώστα κάπως τα καταφέρνω να κρατώ τις καλομοίρες που είχες μαζέψει, αλλά τις νύχτες που βραδιάζει ο κόσμος χωρίς εσένα δεν τα καταφέρνω πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.