Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες -Τι θα δούμε φέτος: Ο Κωνσταντής αισθάνεται μόνος και ο Νικηφόρος παίρνει ξανά θέση εξουσίας...



Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο στο Διαφάνι. Ο Κωνσταντής αισθάνεται μόνος και ο Νικηφόρος παίρνει ξανά θέση εξουσίας.

Αρκετά θα είναι τα νέα πρόσωπα, που θα βρίσκονται στον τρίτο κύκλο της σειράς που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 27 Σεπτεμβρίου.  Μερικοί από αυτούς, θα αλλάξουν την μοίρα των παιδιών του Δούκα και της Μυρσίνης. Κωνσταντής, Νικηφόρος και Πηνελόπη είναι αντιμέτωποι με τους γονείς τους, αλλά και με τις νέες προκλήσεις της εποχής.

‘Ίσως είναι και ο πιο αδικημένος από όλους, γιατί την στιγμή που διαλύει την φιλία του με τον Μελέτη, διαλύεται και η σχέση του με την Δρόσω, ενώ όπως είδαμε και στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, τους γονείς του, ούτε που θέλει να τους ξαναδεί. Θα τους συναντήσει ωστόσο για να τους κατηγορήσει για τον θάνατο του Θέμελη στην δίκη. Από γαιοκτήμονας, ο Κωνσταντής γίνεται ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην Λάρισα με συνέταιρο τον Νικηφόρο που προσπαθεί να τον συνεφέρει, ειδικά όταν τον ρίξει στο ποτό για να ξεχάσει. Ο έρωτας θα του χτυπήσει φυσικά την πόρτα. Μόνο που αρχικά θα είναι μονόπλευρος!

roilos tritos

Ο Νικηφόρος βάζει στόχο τον πατέρα του

Από συγγραφέας και πρόεδρος του συνεταιρισμού, ο Νικηφόρος γίνεται σύμβουλος του νέου νομάρχη Θεσσαλίας. Επί της ουσίας θα γίνει το δεξί του χέρι, παρόλο που δεν είναι σύμφωνος πάντα με το καθεστώς. Αλλά όπως λέει κάποια στιγμή στην Ασημίνα θα πρέπει να πηγαίνει με το ρεύμα της εποχής. Και μια που είπαμε για Ασημίνα, έχουν βρει την χρυσή τομή για την κηδεμονία του μικρού Σέργιου, αλλά σίγουρα δεν την έχει ξεπεράσει ερωτικά. Και φυσικά θα ζηλέψει τον εκδότη Πέτρο Ορφανίδη που θα γίνει το νέο αφεντικό της πρώην γυναίκας του.

damaskinos melisses

Ο…μυστηριώδης Θέμης Δαμασκηνός

Είναι ο νέος διευθυντής του εργοστασίου με τα καπνά του Δούκα Σεβαστού και τον υποδύεται ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου, γνωστός μας από την συμμετοχή του στην σειρά «’Έρωτας μετά» στον Alpha. ‘Έχει νέες επιχειρηματικές ιδέες και θα έρθει αρκετά κοντά με την Μυρσίνη. Ο Δούκας δεν συμφωνεί πάντα με τις απόψεις του, αλλά εμπιστεύεται την δυναμική του. Εκείνος που δεν τον συμπαθεί καθόλου είναι ο Μελέτης. Που βλέπει ένα άλλο άτομο στα ξαφνικά να γίνεται το δεξί χέρι του Δούκα. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί εύκολα να το χωνέψει.