Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες spoiler: Θυσιάζεται για να σώσει την Ελένη. Ο Τάκης διασύρει την Δρόσω



Ο Βόσκαρης πρόκειται να φτάσει τον στόχο του και η Ελένη θα έρθει ξανά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου στις Άγριες Μέλισσες. Όμως, αυτή τη φορά, ένα πρόσωπο θα θυσιαστεί για να την σώσει.
Η Ελένη προχωρά σε καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες του στον Αλέξη Γραμματικό. Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας με τον Βόσκαρη. Ωστόσο, ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος στο μαρτύριό τους.

Η καταγγελία της Ελένης φτάνει στα σωστά χέρια, με αποτέλεσμα ο Βόσκαρης να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο, που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης για όσα πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους στις Άγριες Μέλισσες.

Κι ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος ψάχνουν να βρουν και άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Μάνου, εκείνος καταφέρνει και βρίσκει κάποια στοιχεία και εμπλέκει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά. Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη είναι για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου. Η Δρόσω και η Ασημίνα παραμερίζουν τις διαφορές τους και στέκονται στο πλευρό της αδελφής τους.

Είναι ο Νέστορας, όμως, το πρόσωπο από τις Άγριες Μέλισσες που αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει. Δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ελένη θα μπει και πάλι στη φυλακή για μία υπόθεση που δεν γνώριζε και στην οποία δεν εμπλέκεται και δίνει μια διαφορετική κατάθεση.