Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 -
Συννεφιά

16 °C

Σήμερα, 25. Οκτωβρίου 2021

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Οριστική ρήξη για το ζευγάρι;Ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες θα έχει τα πάντα και κυρίως μια ιστορία που θα αλλάξει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Μετά το συγκλονιστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν, που κατάφερε να εκπλήξει ακόμα και όσους είχαν φροντίσει να διαβάσουν μέχρι και τα τελευταία spoilers, οι δημιουργοί της σειράς ετοιμάζονται να τραβήξουν και πάλι το χαλί κάτω από τα πόδια μας.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν μέχρι στιγμής για όσα θα δούμε στην τρίτη σεζόν είναι λίγες και συγκεκριμένες.

 

Η Χούντα των Συνταγματαρχών θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Η σκιά της πιο σκοτεινής περιόδου της πρόσφατης ιστορίας της χώρας μας πέφτει βαριά πάνω στο Διαφάνι και κανένας από τους ήρωες δεν μένει ανεπηρέαστος.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τους Σεβαστούς, όμως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετατοπίζεται στη Λάρισα.

Εκεί μένουν πια, σχεδόν εξόριστοι από τον τόπο τους, ο Δούκας και η Μυρσίνη, προσπαθώντας να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Ανεπιθύμητοι για τους συγχωριανούς τους αλλά και για τα ίδια τους τα παιδιά, που τους απέρριψαν, έχουν πια ως μοναδικό τους στήριγμα ο ένας τον άλλο. Όμως κι αυτό δεν είναι πια και τόσο σίγουρο…

 

Ο Δούκας δεν είναι πλέον ο άνθρωπος που ήταν. Κλονισμένος από τους θανάτους της Ανέτ και του Μιλτιάδη, των δύο αδελφών του, νιώθει αφόρητες τύψεις και αναζητά τη λύτρωση.

 

Αντίθετα, η Μυρσίνη, ακόμα και έπειτα από όσα έγιναν, βρίσκει ένα εκατομμύριο λόγους για να «θρέφει» το μίσος της.

Ένα μίσος που θεριεύει για τις αδελφές Σταμίρη και κινδυνεύει να καταπιεί και την ίδια.

Σε πρώτη φάση παροτρύνει τον Δούκα να προσεγγίσει τους ανθρώπους του νέου καθεστώτος, ώστε να επωφεληθεί επιχειρηματικά και να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία. Και στη συνέχεια καταπιάνεται με το μεγάλο της στόχο: την εκδίκηση για το θάνατο του αγαπημένου της γιου, του Σέργιου.

Μια εκδίκηση που εκείνη την τραγική νύχτα κατά την οποία το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες έμεινε στη μέση.

Τώρα, με σύμμαχο τον Ακύλα Μεγαρίτη και, φυσικά, τον Μελέτη, θα τη σχεδιάσει από την αρχή.

Άλλωστε, ο Ακύλας έχει και αυτός τους δικούς του λόγους για να εκδικηθεί τις τρεις αδελφές, καθώς τις θεωρεί υπεύθυνες για την κατάληξη του αδελφού του, Αχιλλέα. Κι αυτό το πάθος για εκδίκηση που τρέφουν και οι δύο θα τους φέρει κοντά.

Τόσο κοντά που ίσως πυροδοτηθούν… εκρήξεις!