Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες Spoiler – Ο νέος «κακός» που θα λατρέψουμε να μισούμε



Καταιγιστικές αναμένεται οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, με την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν, η σειρά να μεταφέρεται χρονικά στο 1967 και στην περίοδο της Χούντας.

Το Διαφάνι θα διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο, ενώ το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα φέρει για μία ακό­μη φορά μεγάλες ανατροπές στις ζωές όλων των ηρώων.

Ο Χρήστος Μαλάκης μπαίνει στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες και υποδυθεί έναν ασφαλίτη σκληρό κι αδίστακτο. Θα συνεργαστεί άμεσα με τον Ακύλα Μεγαρίτη, εκτελώντας όλες του τις εντολές κι επιθυμίες.

 

Θα είναι ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων του Διαφανίου και όχι μόνο. Όλοι θα γνωρίζουν -κατά βάθος- για τι είναι ικανός να κάνει. Πολλές φορές δεν θα διστάσει να λερώσει τα χέρια του με αίμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV24, ο Ντούνιας θα αντικατοπτρίζει το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος. Είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Ακύλα και θα λερώνει τα χέρια του με αίμα, για λογαριασμό του εκτελώντας τις εντολές του.

Θα εκτελεί εντολές και θα βοηθάει με κάθε τρόπο τον Ακύλα Μεγαρίτη και τους ανθρώπους του να πραγματοποιούν τους στόχους και τις επιθυμίες τους.