Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες - spoiler: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή



Όσοι νόμισαν ότι η τιμωρία που επιφύλαξαν οι συγκρατούμενοί του στον Βόσκαρη στα προηγούμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» έβαλε τέλος στα υποχθόνια σχέδιά του, έκαναν λάθος.
 
Την ώρα που η κατάσταση στα πατρικά σπίτια των Σεβαστών και των Σταμίριδων πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο μία ακόμα εξέλιξη στις «Άγριες Μέλισσες» θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα δεχτεί στη φυλακή την επίσκεψη μιας μυστηριώδους γυναίκας, την ταυτότητα της οποία θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.

Η επισκέπτρια θα του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την στάση του Δούκα, ότι δηλαδή δεν είχε ποτέ την πρόσθεση να τον βοηθήσει και ότι από την αρχή της «συνεργασίας» τους ήταν αποφασισμένος να τον στείλει στη φυλακή ή και χειρότερα.

Εξοργισμένος από την ύπουλη συμπεριφορά του, ο Μάνος Βόσκαρης αποφασίζει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Αποκαλύπτει στην Ελένη όλη την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της Γιώργη Σταμίρη στα χέρια του Σέργιου, του άνδρα της, για του οποίου την δολοφονία καταδικάστηκε και πέρασε έξι χρόνια στη φυλακή, υπό την καθοδήγηση του Δούκα.

Της λέει πως ακριβώς έγινε η δολοφονία -το δηλητήριο στο κρασί είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί κατά κανόνα ο Δούκας για να απαλλάσσεται από τους αντιπάλους του- και της εξηγεί το κόλπο με τα χωράφια. Της αποκαλύπτει επίσης όλη την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου.

Οι αποκαλύψεις «ζαλίζουν» την Ελένη η οποία εξομολογείται όλα όσα έμαθε στις αδελφές της. 

Κι έτσι ένας νέος κύκλος μίσους και εκδίκησης ανοίγει ανάμεσα στις δύο οικογένειες.