Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αγριες Μέλισσες: Ο «Λάμπρος» της σειράς πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ της Ελεονώρας Ζουγανέλη



Αν και στην τηλεόραση δεν είναι πρωτάρης, καθώς έχει πάρει μέρος σε γνωστές σειρές, όπως η «Δικαίωση» στο Mega πριν λίγα χρόνια, όμως, είναι η συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» που εκτόξευσε τις μετοχές του. Ο λόγος για τον «Λάμπρο» τον όμορφο δάσκαλο της σειράς και μεγάλο έρωτα της «Λενιώς» που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό, όπως και οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές.

Βέβαια, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» βλέπει τις μετοχές του να εκτοξεύονται όχι μόνο επαγγελματικά. Ο νεαρός ηθοποιός έχει κερδίσει και το γυναικείο κοινό και στα social media αναφέρονται με κάθε ευκαιρία στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο ηθοποιός έχει μεγαλώσει σε χωριό κοντά στα Καλάβρυτα σε αγροτικό σπίτι. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, πηγαίνει μέχρι και σήμερα μαζί με τους δικούς του και μαζεύουν ελιές. Πριν τον κερδίσει η υποκριτική, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το τριπλούν.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά στο βιογραφικό του. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρωταγωνίστησε και στο βίντεο κλιπ της Ελεονώρας Ζουγανέλη για το τραγούδι, «Το μηδέν αντί για σένα». Τέλος, ο γοητευτικός ηθοποιός ασχολείται και με τα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, αλλά και από επαγγελματικές συνεργασίες.