Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας επιστρέφει στο Διαφάνι διψώντας για εκδίκηση



Το βράδυ της Δευτέρας, οι Άγριες Μέλισσες "πέταξαν" έξι χρόνια μετά, δείχνοντας πώς έχει εξελιχθεί η ζωή στο Διαφάνι μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Οι ανατροπές της σειράς είναι συνεχείς με το τηλεοπτικό κοινό να χαρίζει στην prime time του ΑΝΤ1 υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση. Στα επόμενα επισόδια, ο Δούκας επιστρέφει στο χωριό, έτοιμος να πάρει εκδίκηση... 

Τρίτη 20 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 27 

Η Δρόσω γνωρίζει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, γόνο ισχυρής οικονομικά οικογένειας, που γοητεύεται από την ομορφιά της. Ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους. Ο Άγγελος ομολογεί στον Νέστορα πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα, ενώ εκείνη ομολογεί στον Λάμπρο τα κρυφά της αισθήματα γι’ αυτόν. Η Ελένη συγκρούεται με τον Βόσκαρη με στόχο να προστατεύσει μία νεαρή συγκρατούμενή της από τις άρρωστες ορέξεις του. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας μαθαίνει πως η υπόθεσή του δε θα δικαστεί κι έτσι μπορεί να επιστρέψει στο χωριό για να πάρει την εκδίκησή του.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 28

Η Ασημίνα ανησυχεί πολύ για την επιρροή που ασκεί η Μυρσίνη στην ανατροφή του γιου της κι αποφασίζει να φτιάξει μια νέα καθημερινότητα για εκείνον στα δικά της πρότυπα. Η Δρόσω πολιορκείται από τον Φίλιππο ενώ η μαντάμ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή, στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα. Η Σοφούλα, πληγωμένη από την απόρριψη του Λάμπρου, τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη. Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να βρίσκονται και δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη ενώ το Διαφάνι υποδέχεται την απρόσμενη άφιξη ενός άντρα. Η Βιολέτα και ο Λάμπρος ενημερώνουν τον Μιλτιάδη πως θα περάσει από επιτροπή προκειμένου να γυρίσει σπίτι του, όμως η κατάστασή του, τους ανησυχεί. Η Ελένη οδηγείται στην απομόνωση, μετά την επίθεσή της στον Βόσκαρη, περνώντας ξανά μια κόλαση στα χέρια του. Εκεί, όμως, θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Διαφάνι.