Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Αγριες Μέλισσες: Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου έρχεται στο Διαφάνι..



Την ώρα που Σεβαστέικο και Σταμιραίικο συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την απειλή του Βόσκαρη από τη μία, αλλά και τη συνεχώς αυξανόμενη κόντρα της Ασημίνας με τη Δρόσω για τη μητρότητα του Σέργιου, το Διαφάνι ετοιμάζεται για έναν ακόμη γάμο στις «Άγριες Μέλισσες».

Το κώλυμα στην υιοθεσία του Ευτύχη προβληματίζει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα, που δεν επιθυμούν να αφήσουν το παιδί να επιστρέψει στην Πρόνοια. Έτσι, η Δέσπω βρίσκει μια μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα και παράλληλα να δει τον γιο της στεφανωμένο στις «Άγριες Μέλισσες».

Η πρόταση γάμου στις «Άγριες Μέλισσες»
Το spoiler για την πρόταση γάμου είχε δώσει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Γιώργος Σουξές, την περασμένη εβδομάδα, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό».

«Έκανα πρόταση προχθές στην αγαπητή και αξιότιμη συνάδελφο, την κυρία Καρακάση, τη Ρίζω. Γονάτισα, και με ταλαιπωρούσε, δεν έδινε απάντηση. Λέω “άντε Ρίζω, τελείωνε, ρίζωσα εδώ κάτω”», σημείωσε ο ηθοποιός για την εξέλιξη του ειδυλλίου μεταξύ εκείνου και της Ρίζως στη σειρά.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, τη φράση αυτή του την έγραψε μια τηλεθεάτρια και την ενέταξε στον ρόλο, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη συναισθηματική ένταση, αλλά και χιούμορ στη σκηνή που θα παρακολουθήσουμε την επόμενη εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες».

Διαδίδονται τα νέα του γάμου στις «Άγριες Μέλισσες»
Όπως διαβάζουμε στα «προσεχώς» της σειράς «Άγριες Μέλισσες», τα νέα για τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με τον Ευτύχη και τους ανακοινώνουν το σχέδιό τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιώργο Σουξέ, το σχέδιο δεν φαίνεται να προχωρά τελικά, καθώς, όπως είπε, ο Ευτύχης δεν αναμένεται τελικά να μείνει στο Διαφάνι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».