Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Aγριες Μέλισσες: Η Παγώνα εγκαταλείπει τον σύζυγό της



Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες σίγουρα δεν αφήνει τους τηλεθεατές να βαρεθούν. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αυτή την εβδομάδα με τις τέλειες οικογένειες να καταρρέουν, με πλαστά ενοχοποιητικά στοιχεία και κόντρες.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 62

Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη, για να σταματήσει την κόντρα τους, για την πλαστή διαθήκη. Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε μεγάλη σύγκρουση με τον Λάμπρο. Παράλληλα, ο Κυπραίος βλέποντας πως η Ελένη του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη, της ανακοινώνει πως φεύγει απ’ το Διαφάνι ενώ της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση.

Ο Νικηφόρος παραλαμβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το μυθιστόρημά του. Θα γίνει επιτέλους το όνειρο του πραγματικότητα; Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη… την Παγώνα μαζί με τη βαλίτσα της.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη, αυτό που «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Μια απόφαση που θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα...