Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση της Ασημίνας με το παιδί και το σκληρό πρόσωπο του Νικηφόρου



Στο χθεσινό επεισόδιο (και τελευταίο για την εβδομάδα που διανύουμε) η Ασημίνα, μετά την αποκάλυψη του μυστικού για το παιδί, μέσα στην απελπισία της πήρε το μικρό Σέργιο κι έφυγαν με τη βοήθεια του Μπάμπη. Και η εξαφάνιση της Ασημίνας με το παιδί και οι μεγάλες συγκρούσεις που θα φέρει, είναι το θέμα που θα πρωταγωνιστήσει στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι συνέπειες της εξαφάνισης είναι απρόβλεπτες. Ο Νικηφόρος βγάζει στην επιφάνεια το πιο σκληρό του πρόσωπο, ενώ η Δρόσω για να ξεφορτωθεί τον Τάκη παίρνει μια παράτολμη απόφαση με μεγάλο για την ίδια και το παρελθόν της ρίσκο.

Δείτε τις θα γίνει στα επεισόδια της Δευτέρας και Τρίτης στις Άγριες Μέλισσες.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη, μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως επικίνδυνες μεθόδους. Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου

Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται και στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Θα μπορέσει να κρατήσει μυστική την κρυψώνα της Ασημίνας μέχρι τέλους;

Ο Τόλλιας, μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο, θα απαγορεύσει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και εκείνη θα πάρει μια επικίνδυνη απόφαση. Ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, φέρνοντας τη Δρόσω στα όριά της. Η Ασημίνα θα δεχτεί στην κρυψώνα της μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα την ταράξει.