Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες: Η αυτοκτονία της Βιολέτας - Η φωτογραφία που αποκάλυψε την επίμαχη σκηνή..



Πριν από λίγες μέρες και ως προσκεκλημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show», η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά είχε αποφύγει να αποκαλύψει το… παρακάτω της πλοκής στις Άγριες Μέλισσες και είχε αρκεστεί να μιλήσει για την τραγική μοίρα που περιμένει τη «Βιολέτα», τον ρόλο που ενσαρκώνει στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Ωστόσο, μια προσεκτική ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram φαίνεται πως επιβεβαιώνει δημοσιεύματα που τις τελευταίες μέρες θέλουν τη Βιολέτα να πέφτει θύμα της χυδαίας πλεκτάνης του Κωνσταντή Σεβαστού (Γιάννης Κουκουράκης).

Η μία δείχνει τον νεαρό ηθοποιό λίγο πριν από την αναμέτρησή του με τον Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος), που πυροδότησε ο διασυρμός της Βιολέτας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η «Βιολέτα» θα αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, όταν ο Κωνσταντής την παγιδεύσει στους στάβλους γυμνή και την αφήσει έκθετη στους δρόμους, παίρνοντας μαζί του τα ρούχα της

«Ετοιμάζουμε τα ποδαράκια για την επίμαχη σκηνή», γράφει η ηθοποιός, ενώ σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται η πλάτη του Κωνσταντή και εκείνη χαρακτηριστικά γράφει: «Ο σκηνοθέτης μας κακοποιεί. Το αγόρι μου ο Κωνσταντής λίγο μετά τη μάχη με τον Μιλτιάδη».

Όπως έχει γραφτεί, η Βιολέτα μετά από αυτόν τον διασυρμό θα έρθει αντιμέτωπη με τη χλεύη του χωριού και θα αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Τότε, σαν από μηχανής θεός θα βρεθεί στο πλάι της ο Μιλτιάδης, ο οποίος αφού τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της, θα ζητήσει τον λόγο από τον Κωνσταντή για τη χυδαία πράξη του…