Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ θα αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια για την κακοποίηση



Ειλικρινής και ουσιαστική όπως πάντα, η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV  όλα όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στις Άγριες Μέλισσες κατά τα επόμενα επεισόδια. 

"Αυτός ο ρόλος είναι γραμμένος πάνω μου. Δε ξέρω πώς έγινε. Μου είχε πει η Μελίνα Τσαμπάνη ότι με είχε στο μυαλό της για την σειρά, αλλά δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα, δεν είχαμε γνωριστεί. Μου έκανε εντύπωση η απόλυτη ταύτιση που είχε με τον χαρακτήρα μου. Δε νομίζω ότι θα αντιδρούσα σε καμία από τις περιπτώσεις της ζωής της διαφορετικά. Δε μου έχει ξανατύχει ρόλος που να έχει τέτοια ομοιότητα με εμένα. Η Ανέτ είναι 1000% Κάτια. Είναι γοητευτικό και με χαλαρώνει, γιατί αντιδρώ όπως ο εαυτός μου. 

Η Ανέτ είναι ένας ανοιχτός, πολύ προχωρημένος άνθρωπος. Με συγκινεί η αίσθηση του δικαίου που έχει, είτε πρόκειται για τον αδελφό της, είτε για ξένο. Δε φοβάται, ούτε ντρέπεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο μεγάλο δίλλημα, του πώς θα αναφέρει στο γιο της την ταυτότητα του πατέρα του. Δεν το εξομολογείται γιατί δε θέλει να του προσθέσει την απόρριψη ότι, εξαιτίας του βιασμού, έχει έρθει στον κόσμο από γονείς που δεν τον ήθελαν.

Ο τραπεζίτης είναι απολύτως απεχθής στην Ανέτ. Έχει ζήσει έναν εφιάλτη.  Απειλήθηκε. Βιάστηκε. Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός. Δε μπορεί να δεχθεί αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος μπαίνει στην οικογένειά της ουσιαστικά, όταν η κόρη του παντρεύεται τον ανιψιό της. Θα πει στον Μελέτη ότι είναι ο πατέρας του, αλλά υπάρχει μία επώδυνη διαδικασία μέχρι να συμβεί αυτό.

Στην οικογένειά της δε θα το αποκαλύψει παρά μονάχα όταν είναι σίγουρη πώς όταν βγει στο φως δε θα πληγώσει το Μελέτη. Με το γιο της διανύουν πολλά ευαίσθητα μονοπάτια για να προσεγγίσουν ο ένας τον  άλλο. Δε μπορεί ξαφνικά να πάρει τη θέση της μάνας έπειτα από απουσία τριάντα ετών. Για να χτιστεί αυτή η γέφυρα υπάρχουν πολλές διαδικασίες.

Με την Ελένη η Ανέτ έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ελένη. Την πιστεύει. Η Ανέτ την οικογένεια δε τη θέτει ως έναν όρο που δε μπορεί να απορρίψει ή καταρρίψει, όταν υπερασπίζεται το δίκαιο. Δε νομίζω ότι θα έχει κανένα κράτημα να υπερασπιστεί την Ελένη. Μπορεί να μην το κάνει εμφανώς προκλητικά, αλλά δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από αυτό που πραγματικά αισθάνεται. Σέβεται και θαυμάζει την Ελένη.

Αναφορικά με το παιδί του Nικηφόρου, δεν περνά καν από το μυαλό της ότι είναι και της Δρόσως. Ωστόσο, στο τέλος δε θα μείνει καμία απορία αναπάντητη στο μυαλό του θεατή" τονίζει η Κάτια Δανδουλάκη.