Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

19 °C

Σήμερα, 19. Οκτωβρίου 2021

Άγριες Μέλισσες – Έρωτας από το παρελθόν και μια εκδίκηση καταστρέφουν την ζωή του ΔούκαΚανείς ποτέ δεν θα φανταζόταν πως ο Δούκας θα μπορούσε να κοιτάξει άλλη γυναίκα εκτός από τη Μυρσίνη! Το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές πως παρά τα όσα του έκανε -ακόμα κι όταν τον απάτησε με τον Θωμά Κυπραίο- εκείνος τη συγχώρεσε και τη δέχτηκε ξανά στην αγκαλιά του. Μόνο που η ιστορία θα ανατραπεί, όταν αποκαλυφθεί πως και ο Δούκας Σεβαστός δεν υπήρξε… πιστός στη Μυρσίνη και μάλιστα σύναψε σχέση με τη γυναίκα του νέου του φίλου, Ακύλα Μεγαρίτη! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο έρωτας από το παρελθόν

Οι σχέσεις του Δούκα και της Μυρσίνης, στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς Άγριες μέλισσες, έχουν μπει στον πάγο μετά τα τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι και τη φυγή τους στη Λάρισα, όπου εγκαθίστανται μόνιμα πια. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή την αυτοκρατορία του, να εδραιωθεί στα νέα δεδομένα της χώρας και να συνάψει νέες συμμαχίες. Παράλληλα, μέσα του ξέρει πως η Μυρσίνη ευθύνεται για τα περισσότερα δεινά που τους έχουν βρει, παρόλο που εκείνη προσπαθεί από τη μεριά της να τον εμψυχώσει. Μάταια όμως! Οι εντάσεις μεταξύ τους είναι καθημερινές και ο γάμος τους δείχνει να έχει φτάσει σε τέλμα. Αρνούνται όμως να το παραδεχτούν και οι δύο.

Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι φτάνει ο Ακύλας Μεγαρίτης με την οικογένεια του και εγκαθίστανται στο παλιό αρχοντικό των Σεβαστών. Είναι άνθρωπος της δικτατορίας και καταφέρνει να κρύψει τον αληθινό, στυγνό χαρακτήρα του ώστε να πραγματοποιήσει τα σατανικά του σχέδια! Παράλληλα, ο Μελέτης, που θα είναι το δεξί του χέρι, θα τον φέρει σε επαφή με τον Δούκα και οι δύο άνδρες θα ξεκινήσουν συνεργασία, κατά την οποία ο ένας θα βοηθάει τον άλλον. Μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών αναπτύσσεται μία δυνατή φιλία και δεν αργεί να έρθει και η γνωριμία μεταξύ των οικογενειών τους. Όμως, όταν ο Δούκας και η Ζωή Μεγαρίτη (σύζυγος του Ακύλα, θα την υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου) συναντηθούν θα σοκαριστούν. Κι αυτό γιατί οι δυο τους στο παρελθόν είχαν μία… ερωτική περιπέτεια!

Η αμηχανία μεταξύ τους θα είναι εμφανής, αλλά θα προσπαθήσουν να την κρύψουν. Κανείς από τους δύο δεν φανταζόταν ότι η μοίρα τους έφερνε και πάλι κοντά και μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες. Από εκείνο το βράδυ και μετά θα φουντώσει και πάλι ο ερωτισμός μεταξύ τους και μία παράνομη αγάπη θα μας απασχολήσει την τρίτη σεζόν στις «Άγριες μέλισσες».

Ακύλας και Μυρσίνη ορκίζονται για εκδίκηση

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, λέει μία λαϊκή φράση και κάπως έτσι θα συμβεί και στην περίπτωση του Δούκα και της Ζωής, αφού δύο άτομα γνωρίζουν πολύ καλά το ένοχο μυστικό τους! Όταν το ένα από αυτά αποφασίσει να ανοίξει το στόμα του και να πει όσα ξέρει, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος στο Διαφάνι!

Η Μυρσίνη και ο Ακύλας, όπως αναφέρει το περιοδικό Tv24, δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια! Μπορεί και οι δύο να υπήρξαν άπιστοι στους γάμους τους (η Μυρσίνη με τον Θωμά Κυπραίο και ο Ακύλας με τη Βιολέτα), αλλά αυτή τη φορά που θα νιώσουν οι ίδιοι την προδοσία στο πετσί τους θα εξοργιστούν και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εκδικηθούν το παράνομο ζευγάρι! Από αυτόν τον πόλεμο κανείς δεν θα βγει αλώβητος!