Σάββατο 15 Μαΐου 2021 -
Μερική συννεφιά

22 °C

Σήμερα, 15. Μαΐου 2021

Άγριες Μέλισσες: «Είναι μια κατάσταση γεμάτη με αλλεπάλληλα σοκ για τον Αλέξη»Για τον ρόλο του στη σειρά του ANT1 μίλησε ο Σπύρος Σταμούλης ο οποίος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, σχετικά με όσα θα δούμε σύντομα στις Άγριες Μέλισσες


ο Αλέξης Επισκέπτεται τον γυναικολόγο της Πηνελόπης. Θα καταφέρει να μάθει κάτι;

«Ο γιατρός δεν θα του πει κάτι, αλλά, επειδή είναι εισαγγελέας και έχει συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και μετά θα πάει να κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις στην Πηνελόπη».

- Εκείνη θα του αποκαλύψει την αλήθεια;

 
 

«Με τον τρόπο της».

 

- Θα είναι ένα μεγάλο σοκ για τον ίδιο;

«Είναι μια κατάσταση γεμάτη αλλεπάλληλα σοκ για τον Αλέξη. Μετά το χωρισμό έρχεται και αυτό. Σίγουρα είναι σοκ. Δεν μπορώ να πω ότι παύει η αγάπη που είχε για την Πηνελόπη, αλλά τώρα πια θα έχει πλήρη εικόνα γι' αυτή την οικογένεια, γεγονός που τον επηρεάζει στον τρόπο που θα λειτουργήσει στα επόμενα επεισόδια. Ενισχύονται όλα τα αρνητικά συναισθήματα που είχε για τους Σεβαστούς. Δεν το περίμενε από την Πηνελόπη, την οποία είχε ερωτευτεί και πίστευε ότι είναι διαφορετική, και όλο αυτό τον επηρεάζει»

Έχει μπει, όμως, ποτέ και στη διαδικασία να σκεφτεί πώς μπορεί να αισθάνεται και η ίδια;

«Προφανώς, απλά πολλές φορές, ενώ ξέρουμε την αλήθεια ή καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα του άλλου, μπορεί να είμαστε κι εμείς κολλημένοι σε αυτό που θέλουμε κι αυτό μας τυφλώνει κάπως. Η Πηνελόπη είπε και στον πατέρα του ότι σ Αλέξης είναι ο μεγάλος της έρωτας. Επίσης, όταν επέστρεψε, του είπε ότι δεν γύρισε λόγω του μωρού, αλλά επειδή ήθελε να δουλέψει όλο αυτό γιατί τον επέλεξε εκείνη».