Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άγνωστοι διέρρηξαν την μεζονέτα του Νίκου Οικονομόπουλου στην Βούλα!



Δύσκολες ήταν οι  πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου για τον  γνωστότραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Βούλα, αντελήφθη ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, όλοι οι χώροι της μεζονέτας ήταν αναστατωμένοι, ενώ οι «ποντικοί» είχαν καταφέρει να αρπάξουν χρήματα, ρολόγια, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι διαρρήκτες κατάφεραν να «τρυπώσουν» στην πολυτελή μεζονέτα του καλλιτέχνη στη Βούλα, παραμένουν συγκεχυμένες όπως και για τα κλοπιμαία που άρπαξαν οι κλέφτες. 

Όταν ενημέρωσε την αστυνομία, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και αμέσως στη μεζονέτα έφτασε κλιμάκιο της Σήμανσης που ερεύνησε τους χώρους που κινήθηκαν οι δράστες. Η έρευνα γίνεται με άκρα μυστικότητα από κεντρικές υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα αναζητήσουν τους δράστες ανάμεσα σε σεσημασμένους -«επαγγελματίες»- διαρρήκτες που «χτυπούν» πολυτελή σπίτια στα νότια προάστια της Αθήνας.Σημειώνεται ότι σε μικρή απόσταση από τη βίλα του Οικονομόπουλου, δύο σεσημασμένοι ανήλικοι προσπάθησαν πριν από μερικές μέρες να ληστέψουν, το σπίτι του πρωταθλητή kick boxing Μιχάλη Ζαμπίδη.