Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φωτογραφίες με το κορίτσι του – Δείτε τον να πλένει τα πιάτα..



Το μεσημέρι του Σαββάτου (17-04) ο γιος της Ελένης Μενέγακη και του Γιάννη Λάτσιου μας έκανε την έκπληξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!Ο Άγγελος Λάτσιος ανήρτησε φωτογραφίες με μία φίλη του που όπως θα δείτε και είναι καλλονή!

 

Ο Άγγελος περνά το Σάββατο με φίλους και το διασκεδάζει με την ψυχή του! Μάλιστα, δεν δημοσίευσε μόνο φωτογραφίες με το κορίτσι του και με φίλους, αλλά και φώτο που πλένει τα πιάτα αφού έφαγαν το μεσημεριανό τους!

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό!

Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις. Ο Άγγελος, τον τελευταίο χρόνια έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση.

Θέλοντας να υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε. Έχει αποκτήσει νέα τατουάζ και έχει ένα υπέροχο στυλ!

Αυτή τη φορά τον είδαμε πως περνά το Σαββατοκύριακό του ο 18χρονος με την κοπέλα του και φίλους! Πάντως ο γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι νοικοκύρης!

πηγη gossip-tv.gr