Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Aγαπημένες σειρές του MEGA: Τρεις χάριτες, Απαράδεκτοι, Δις Εξαμαρτείν ξανά στη μικρή οθόνη;



Μετά την εξαγορά της ταινιοθήκης του MEGA από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα αγαπημένες σειρές που αγάπησε το ελληνικό κοινό θα επιστρέψουν στην μικρή οθόνη.

Από την προηγούμενη εβδομάδα που έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το λογότυπο και την ταινιοθήκη στο Mega, οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρίας επεξεργάζονται τα συμβόλαια με τις εταιρίες παραγωγής, για να δουν ποιες σειρές μπορούν άμεσα να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Κι αυτό γιατί κάποιες σειρές που βασίζονται σε ξένα format, όπως είναι για παράδειγμα η «Απαγορευμένη αγάπη», η «Πολυκατοικία» και η «Μαρία η άσχημη» έχουν συγκεκριμένους όρους που τους δεσμεύει συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων.

Το ίδιο ισχύει όμως και με τις σειρές «Τρεις χάριτες», «Απαράδεκτοι», «Δις Εξαμαρτείν», μιας και τόσο ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου, όσο και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που είναι οι δημιουργοί, είχαν ζητήσει από το Mega να μην προβάλλονται οι σειρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έρθει σε επικοινωνία με τους δημιουργούς, προκειμένου να δουν αν θα μπορούσαν να έρθουν σε συνεννόηση για να προβληθούν ξανά οι αγαπημένες σειρές.