Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αδιανόητες κατηγορίες παίκτη προκάλεσαν πανικό: «Έχει πληρώσει για ψήφους, το ξέρουν όλοι»



Κόκκινοι και μπλε συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό σε ένα ακόμα συμβούλιο μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και προκάλεσε πανικό.

Οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να βγει στον «τάκο» και αυτός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είναι ο πρώτος παίκτης που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ την ατομική ασυλία την πήρε η Στέλλα Ανδρεάδου.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αντέδρασε που ο Σπύρος ήταν πρώτος υποψήφιος γιατί θεωρεί ότι θα έχει περισσότερο χρόνο να πείσει τον κόσμο για να παραμείνει, αφήνοντας αιχμές ότι έχει πληρώσει έξω για να τον ψηφίζουν.

«Δεν μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω κι όλοι ξέρουν τι γίνεται με τα πληρωμένα sms για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχουν φύγει τόσοι εις βάρος του για να ζει εδώ παρασιτικά και σαν κηφήνας. Δεν ξέρω πως θα καθαρίσει ο τόπος, αν φύγω. Είμαι ο μόνος που έχω πει για κάθαρση κι έχω πει αλήθειες στον κόσμο και θέλουν να με πετάξουν έξω».