Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΜΑΚΡΟΝ ΓΑΛΛΙΑ



Ο Μπερές, ο Μακρόν και τα....τραγούδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Επισκέψη στη Νότια Γαλλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν.

Και όπως ήταν αναμενόμενο από την εκεί παρουσία του δεν έλειψαν οι κάμερες.
Φορώντας ένα κλασσικό γαλλικό μπερέ τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια με μία χορωδία βοσκών.



Ο Μακρόν ανακοίνωσε επενδύσεις ύψους 30 δισ. ευρώ για την επαναβιομηχάνιση της χώρας

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος θα είναι πιθανότατα υποψήφιος για την επανεκλογή του σε έξι μήνες, ανακοίνωσε σήμερα ένα σχέδιο επενδύσεων ύψους 30 δισεκ. ευρώ για πέντε χρόνια, το οποίο έχει στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας και την ανάπτυξη των τεχνολογιών του μέλλοντος στη Γαλλία.



Μακρόν: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για το υγειονομικό προσωπικό

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού για την Covid-19 ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Στο διάγγελμά του ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε ότι οι Αρχές δίνουν μάχη με τον χρόνο για να περιορίσουν την παραλλαγή Δέλτα του κορωνοϊού. «Αν δεν δράσουμε τώρα, ο αριθμός των κρουσμάτων και ο αριθμός των νοσηλειών θα αυξηθεί», προειδοποίησε.



Μακρόν: Την άνοιξη θα γίνει εκστρατεία εμβολιασμού για το ευρύ κοινό

Η Γαλλία σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια εκστρατεία εμβολιασμού για το ευρύ κοινό "μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου" κατά της Covid-19, έπειτα από ένα πρώτο κύμα που θα εστιάσει στους πιο ευάλωτους, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο.