Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Νόστιμη συνταγή για πατατοσαλάτα



Υλικά
2 πατάτες καθαρισμένες
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
2 μικρά αγγούρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση

Βάζετε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 12-15 λεπτά. Ύστερα σουρώνετε τις πατάτες και τις αφήνετε να κρυώσουν. Για τη σάλτσα: Παίρνετε ένα μπολ και χτυπάτε την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη, το αλάτι, και το πιπέρι μέχρι να αναμειχθούν καλά. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε τα αγγούρια, τα κρεμμύδια, τον άνηθο και τις πατάτες. Ύστερα ρίχνετε τη σάλτσα πάνω στις πατάτες.