Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συμβαίνει Τώρα: Και δεύτερη βαλίτσα βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη


Ένας δύτης καταδύθηκε στις 15:10 εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό προς περαιτέρω διερεύνηση των στόχων που χωροθετήθηκαν κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το Sonar και τη ρομποτική κάμερα.
 
Η κατάδυση του δύτη ήταν ολιγόλεπτη και φαίνεται να ανέσυρε εύρημα από τον πυθμένα λίγο πριν τις 16:00, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τη δεύτερη βαλίτσα. Τα πάντα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
 
Στο σημείο αναμένεται να φθάσουν ιατροδικαστές της Δημοκρατίας για αυτοψία.
 
Τα αποτελέσματα των όσων κατέγραψε το εξειδικευμένο σύστημα Sonar από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό μελέτησαν σήμερα οι αρμόδιοι και αποφάσισαν τα επόμενα βήματα για τον εντοπισμό τριών θυμάτων του 35χρονου «Ορέστη».
 
Χθες, ο Ισπανός χειριστής του Sonar σάρωσε τον πυθμένα της Λίμνης, όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου βρίσκονται ακόμα δύο πτώματα και σήμερα καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις.
 
Από το πρωί, η ρομποτική κάμερα ερεύνησε στόχους που ήδη σηματοδοτήθηκαν, αλλά και στόχους ύποπτων αντικειμένων που σάρωσε το Sonar. Φαίνεται ότι κάτι είχε εντοπιστεί από νωρίς στην Κόκκινη Λίμνη, καθώς η λέμβος με το Sonar κινήθηκε γύρω από συγκεκριμένους στόχους που χωροθετήθηκαν μέσα στο νερό.
 
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «Ορέστη», στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονται άλλες δύο σοροί, της Μαρικάρ Βαλντέζ και της 8χρονης Έλενα Μπουνέα, ενώ στο Ξυλιάτο κατέθεσε ότι έριξε την 6χρονη Σιέρρα.
 
Εξάλλου, σήμερα το πρωί, ο 35χρονος ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την ανανέωση της οκταήμερης προσωποκράτησής του.
 
Πηγή: Philenews/ΚΥΠΕ