Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Σοκαριστική καταγγελία 8χρονου στο σχολείο ότι τον μαχαίρωσε η μητέρα του



Ήδη τελεί υπό κράτηση η 38χρονη μητέρα του παιδιού. Το 8χρονο παιδί της φέρει τραύματα σε λαιμό και πόδι. Τι "βλέπει" η εξέταση του ιατροδικαστή.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο καταγγέλθηκε λίγο αργότερα στις Αρχές. Η Αστυνομία με δικαστικό ένταλμα έχει συλλάβει από χθες την 38χρονη μητέρα του παιδιού. Το τραγικότερο στην όλη ιστορία είναι ότι το το παιδάκι βρέθηκε σε τέτοια θέση ώστε να καταγγείλλει την ίδια του την μητέρα, στο σχολείο όπου όπου φοιτά.

Παράλληλα το 8χρονο εξετάστηκε από ιατροδικαστή, οπότε και διαπιστώθηκε πως φέρει επιπόλαια τραύματα σε λαιμό και πόδι που έχουν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ εξετάζεται και για τυχόν ενδείξεις άλλων παλαιότερων τραυμάτων

Η οικογένεια και τα τρια συνολικά παιδιά τελούν υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας. Οι Αρχές παρακολουθούν στενά το λεπτό αυτό ζήτημα ενώ το εν λόγω περιστατικό, βίας στην οικογένεια παρακολουθείται από όλες τις εμπλεκόμενες αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους.

Την Πέμπτη το πρωί η 38χρονη μητέρα, που δυστυχώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι χρήστης ναρκωτικών, θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής της.