Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Serial killer της Κύπρου – Πέταξε το παιδί στην λίμνη γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο



«Το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο, γι΄αυτό αποφάσισα και έριξα τη μικρή εκεί. Ήθελα να βρίσκεται ανάμεσα στα πουλιά και τα φυτά του νερού. Αντίθετα, τη μητέρα της την έριξα στο φρεάτιο του Μιτσερού».

Με αυτά τα λόγια ο καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος της Κύπρου αιτιολόγησε την κίνησή του να εξαφανίσει τη σορό της 6χρονης Sierra στα νερά της λίμνης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση είχαν επισκεφτεί τον «Ορέστη» στο κελί του την περασμένη Τετάρτη, προκειμένου να τον πιέσουν να τους αποκαλύψει το ακριβές σημείο όπου είχε πετάξει το άψυχο κορμί της 6χρονης, καθώς τα συνεργεία των ειδικών έψαχναν επί 2 μήνες μάταια τη λίμνη Μεμί, λόγω των παραπλανητικών του υποδείξεων.

Μάλιστα τον πίεσαν ασφυκτικά όχι μόνο για τη μικρή Sierra αλλά και για μία άλλη γυναίκα με την οποία επικοινωνούσε και η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα εάν βρίσκεται εν ζωή.

Τότε ο δράστης σε μια κρίση ειλικρίνειας που κατά τους ερευνητές ερμηνεύτηκε ότι «έδωσε κάτι για να κρύψει άλλα μυστικά του», τους είπε: «Μα καλά τόσο καιρό δεν έχετε εντοπίσει το πτώμα της μικρής; Το έριξα το παιδί εκεί γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο…».