Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Serial Killer στην Κύπρο: Στη λίμνη Μεμί ψάχνουν την 6χρονη Σιέρα



Σήμερα Τετάρτη οι έρευνες των αρχών στην Κύπρο για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα, θύμα του serial killer, μεταφέρονται στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο.

Ο 35χρονος στρατιωτικός φέρεται να έχει ομολογήσει ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί τη σορό της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

 Χθες Τρίτη στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε η τρίτη σορός, που εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα και ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.
 
Η σορός βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, που όλα δείχνουν ότι ανήκει στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ, από τις Φιλιππίνες, την οποία ο καθ' ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη.
 
 Τις επόμενες μέρες θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό, παρουσία και ανθρωπολόγων.
 
 Υπενθυμίζεται ότι στην Κόκκινη Λίμνη είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 ετών από τη Ρουμανία και της οκτάχρονης κόρης της Elena Natalia,  οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.
 
Στα 42 χρόνια της υπηρεσίας μου πρώτη φορά είδα τέτοια αγριότητα και θηριωδία δήλωσε σοκαρισμένος αποχωρώντας από την Κόκκινη Λίμνη ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης. 
 
Στο μεταξύ άλλες τρεις γυναίκες ψάχνουν οι Αρχές, που ερευνούν την υπόθεση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος φέρεται να συνομιλούσε με τις τρεις γυναίκες, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Badoo, εκεί όπου συνομιλούσε και με τα θύματά του.  
 
Η τύχη των τριών γυναικών είναι άγνωστη, καθώς δεν έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενες.