Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Αναστασιάδης υιοθέτησε νέο σκυλάκι (φώτο)



Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης παρέλαβε τον νέο του σκύλο, από τον Οργανισμό Διάσωσης και Προστασίας Ζώων «Άργος». 

Πρόκειται για ένα ημίαιμο αρσενικό κουτάβι, που αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο νέος καλύτερος φίλος του Προέδρου έγινε το επίκεντρο της προσοχής για δημοσιογράφους και άλλους παριστάμενους, «κλέβοντας» εύκολα τη δόξα από το... δευτερεύον Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίασε λίγα λεπτά μετά. 

Το παιχνιδιάρικο κουτάβι δεν έδειξε ότι θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον, εντούτοις στα πρώτα του βήματα έδειξε λίγο αγχωμένο και ράντισε με μερικές σταγόνες το χαλί του Προεδρικού. 

 

 

Περιχαρής ο Νίκος Αναστασιάδης υποδέχτηκε το νέο του κατοικίδιο, το οποίο θα λάβει το όνομα «Φριτ», εξαιτίας του ιδιαίτερου ανοιχτού χρώματος των φρυδιών του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

  • Πέθανε ο Λίο, το «προεδρικό» σκυλί
  • Άναψε φωτιές στους φιλόζωους ο νέος σύμβουλος του ΠτΔ

Μάλιστα, ο Πρόεδρος θυμήθηκε με συγκίνηση μια προσωπικό ιστορία με το σκυλί του πατέρα του το οποίο, όταν πέθανε ο ιδιοκτήτης του, δεν επέτρεπε σε κανέναν να πλησιάσει το μπαστούνι του. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Φριτ ψηφίζει Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος απάντησε χαριτολογώντας «δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει έτσι κι αλλιώς είναι ανήλικος ακόμα»! 

 

 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ξανά ένα φίλο που είναι από τους καλύτερους του ανθρώπου», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
 

Το Προεδρικό Μέγαρο θα αποκτήσει το νέο του κατοικίδιο, επτά μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου όλων Λίο.

 

 

 
 
Πηγή κειμένου: 

philenews