Σάββατο 04 Ιουλίου 2020 -
Μέτριο

31 °C

Σήμερα, 4. Ιουλίου 2020

Κύπρος: Καταζητείται άντρας που φέρεται να συνδέεται με τον θάνατο της 26χρονης Ιόλης..ΒΙΝΤΕΟΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας του Queensland της Αυστραλίας σχετικά με την υπόθεση θανάτου της της άτυχης 26χρονης Ελληνοκύπριας Ιόλης Χατζηλύρα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στο πάρκο Kalinga.

Σε μία προσπάθεια να συνδέσουν τα παζλ της υπόθεσης καταζητείται ο 34χρονος Bradley Edwards, ο οποίος εκτιμάται ότι συνδέεται με τον θάνατο της νεαρής γυναίκας.

O 34χρονος περιγράφεται ως Αβορίγινας στην καταγωγή, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.90, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «Βrisbane Τimes», η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία αλλά και βίντεο που τραβήχτηκε την περασμένη Τρίτη και δείχνει τον 34χρονο να κινείται πεζός στον δρόμο Adelaide στην Brisbane.

Ο 34χρονος φαίνεται σε  διάφορα βίντεο να κινείται ύποπτα στην περιοχή κουβαλώντας μια τσάντα, η οποία πιθανόν να ανήκει στην άτυχη κοπέλα.

Ο Αυστραλός Επιθεωρητής Chris Toohey,  δήλωσε ότι ο Edwards φαίνεται να μην έχει σταθερή διεύθυνση αλλά διαμένει στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Fortitude Valley, Nundah και Windsor. Έκανε έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι για τον άντρα αυτό να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Ωστόσο, όπως είπε, παραμένει άγνωστο εάν ο 34χρονος και η 26χρονη γνωρίζονταν.