Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κύπρος: Aνασύρθηκε νέο αντικείμενο από τη λίμνη του θανάτου



Το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη είναι στο μικροσόπιο των αρχών. Οι διαδικασίες γίνονται ε τεράστια προσοχή και αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έχουν σπεύσει και πυροτεχνουργοί!

Στο σημείο των ερευνών για τα θύματα του 35χρονου Νίκου Μεταξά στην Κόκκινη Λίμνη επικρατεί αναβρασμός από την στιγμή που εντοπίστηκε το αντικείμενο. Στο σημείο κλήθηκαν ιατροδικαστές αλλά και πυροτεχνουργοί! Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη γίνονται για να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα στην οποία βρίσκεται η σορός άτυχης Μαρικάρ η οποία δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Στο σημείο έφτασαν και μέλη του εγκληματολογικού και της ανακριτικής ομάδας.

Την ίδια ώρα το sonar άρχισε τη σάρωση και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για εντοπισμό της εξάχρονης Σιέρρα Γκράζε, για την οποία οι έρευνες διακόπηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, αφού με τη χρήση σκαφάνδρου δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της.

Την εξάχρονη, κόρη του πρώτου θύματος που ανασύρθηκε από το μεταλλείο του Μιτσερού, είχε πετάξει στη λίμνη ο 35χρονος ύποπτος, αφότου όπως ισχυρίζεται, είχε χάσει τη ζωή της λόγω κατάποσης εμεσμάτων. Παρόλα αυτά η Αστυνομία διερευνά εναντίον του υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και για το εξάχρονο αγγελούδι.