Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Κύπρος: 19χρονη ήθελε να εκδικηθεί και είπε ψέματα για δήθεν ομαδικό βιασμό της..



Μίλησε, είπε την αλήθεια και ανέτρεψε τα πάντα η 19χρονη Βρετανίδα, που μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα, η Κύπρος έγινε είδηση διεθνώς και πρώτο θέμα σε ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times,  η 19χρονη κλήθηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία να δώσει κάποιες διευκρινήσεις. Εκεί λύγισε και ομολόγησε ότι όσα κατήγγειλε ήταν ψέματα και πως ότι έγινε, έγινε με τη θέληση της. Όπως πληροφορούμαστε, ερωτηθείσα γιατί έκανε αυτή την καταγγελία, απάντησε ότι ενοχλήθηκε επειδή αντιλήφθηκε ότι την βιντεοσκοπούσαν.

Πληροφορίες από την αστυνομία, μάλιστα, τις οποίες επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων αποδεικνύουν ότι οι ισχυρισμοί της 19χρονης δεν ισχύουν.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, η Αστυνομία βγάζει τις χειροπέδες από τους 7 Ισραηλινούς που τελούσαν υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση. Προχώρησε μάλιστα στη σύλληψη της 19χρονης Βρετανίδας για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης και αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι για πάνω από μία εβδομάδα, η Κύπρος βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω και της υπόθεσης αυτή, με αναφορές που δεν τιμούν κανέναν, εξ ου και η σύλληψη της 19χρονης μετά και την αποκάλυψη της ότι είπε ψέματα.

Οι 7 Ισραηλινοί αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα τους ακόμα και εντός της ημέρας.