Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Κατεχόμενα: «Ανησυχούν» στο στρατό του ψευδοκράτους λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού



«Συναγερμός» έχει σημάνει στα Κατεχόμενα, καθώς όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στο ψευδοκράτος έχουν εντοπιστεί θετικά κρούσματα κορονοϊού, τα οποία έχουν προκαλέσει ανησυχία στις στρατιωτικές αρχές, όπως μεταδίδει και το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων.

Την ίδια στιγμή που στην Κύπρο έχουν εντοπιστεί κρούσματα του μεταλλαγμένου στελέχους του κορονοϊού, ο στρατός του ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω των αυξανόμενων θετικών κρουσμάτων στο προσωπικό του.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, δημοσιεύματα σήμερα κάνουν λόγο για επιβεβαίωση κρουσμάτων στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, εκπαιδευτικούς αλλά και στον τουρκικό, κατοχικό στρατό.

Θετικό εντοπίστηκε στον κορωνοϊό και μέλος των «τ/κ ειρηνευτικών δυνάμεων», ο βαθμός και η μονάδα του οποίου δεν διευκρινίζεται. Σημειώνεται ότι οι αφίξεις στρατιωτών από την Τουρκία μπαίνουν σε υποχρεωτική καραντίνα πριν πάνε στις μονάδες τους και εδώ και αρκετό καιρό έχουν κοπεί οι άδειες εξόδου. Παρ’ αυτά, οι τ/κ ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το περιστατικό θορύβησε την διοίκηση τόσο των «ειρηνευτικών δυνάμεων» όσο και των «δυνάμεων ασφαλείας».

Με πληροφορίες από: philenews – ΚΥΠΕ / Φωτογραφία αρχείου