Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Η κάρτα sim του serial killer ανοίγει νέο κύκλο ερευνών..ΒΙΝΤΕΟ



Σε συναγερμό τέθηκαν οι ανακριτικές αρχές, μετά τον εντοπισμό κάρτας sim σε ρούχα του Νίκου Μεταξά.

Το όλο συμβάν έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Κεντρικές Φυλακές, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου συγγενικών προσώπων του ισοβίτη. Κατά τον έλεγχο στα ρούχα που του είχαν μεταφέρει, εντοπίστηκε στην τσέπη παντελονιού η κάρτα sim. 

Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ, Έλενα Λουκά, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας παρέλαβαν την κάρτα. Εκτιμάται ότι τα δεδομένα που υπάρχουν στην κάρτα είναι πριν το 2016, χρονιά κατά την οποία άρχισε η φονική δράση του Μεταξά. Όλα αυτά θα μπουν στο μικροσκόπιο των ανακριτών τις επόμενες ώρες.

Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Έλενα Λουκά, υπάρχει εκτίμηση ότι ελλείποντα πρόσωπα που βρίσκονται μέχρι σήμερα στον κατάλογο ενδεχομένως να «ταιριάζουν» με τα θύματα του Νίκου Μεταξά και να ταυτίζονται με το προφίλ του ισοβίτη. Τις επόμενες ώρες αναμένεται ότι οι ανακριτές θα μεταβούν στις Κεντρικές Φυλακές, προκειμένου να λάβουν νέα κατάθεση από τον 35χρονο.  

Δηλώσεις για το θέμα εξάλλου έκανε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης στο περιθώριο της βράβευσης πολιτών που συνέδραμαν στο έργο της Αστυνομίας την περίοδο 2018-2019. Ο Γιώργος Σαββίδης ανέφερε ότι το όλο θέμα εξετάζεται με όλη τη σοβαρότητα που πρέπει και συμπλήρωσε ότι ο ίδιος έδωσε οδηγίες για άμεση διερεύνηση του ζητήματος. Με το πέρας των ερευνών οι ανακριτές είπε ο κ.Σαββίδης θα είναι σε θέση να προβούν σε δηλώσεις.