Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Χριστοδουλίδης: O Aκιντζί και όχι εμείς, σε δύσκολη θέση



Eμείς δε βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση δήλωσε στον ΑCTIVE 107.4 - 102.5 o κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, για να ακολουθήσουμε όπως είπε, το παράδειγμα Ακιντζί, που προέβηκε σε καταγγελίες και προσωπικές κατηγορίες απέναντι στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι θέσεις που μιλούν και το γνωρίζει καλά ο κύριος Ακιντζί, γι αυτό και δεν σχολίασε την πρόκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε και σχολιάζει επί της ουσίας, γιατί είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα στο Κραν Μοντανά. Λόγω, της στάσης της Τουρκίας στο κεφάλαιο της ασφάλειας και των εγγυήσεων».

Ο κύριος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στο κεφάλαιο του εδαφικού και όσα βλέπουν αυτές τις μέρες τη δημοσιότητα, για επιστροφή μέρους της Μόρφου και χωρίς την επιστροφή των Μαρωνίτικων χωριών παρά τη θέληση της κοινότητας στο πλαίσιο της λύσης του Κυπριακού να είναι μέρος της Ε/Κ συνιστώσας πολιτείας.

Η αναφορά στο ΓΓ του ΑΚΕΛ, έγινε για να προκληθεί ρήγμα στο εσωτερικό μέτωπο σχολίασε ο Νίκος Χριστοδουλίδης λέγοντας ότι ο ίδιος δεν θα ανταποκριθεί στη πρόθεση Ακιντζί, να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ε/Κ πλευρά και επισήμανε την ανάγκη να «είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί επειδή κάποιοι σκοπίμως επιχειρούν να αξιοποιήσουν δηλώσεις για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ότι η Ε/Κ πλευρά δεν ήταν υπέρ της λύσης του Κυπριακού».