Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 -
Ελαφριά βροχή

8 °C

Σήμερα, 22. Φεβρουαρίου 2020

Φρικτές αποκαλύψεις για τον θάνατο βρέφους: "Έκαψε" τον σύζυγό της η μητέρα! Έπινε και τον ενοχλούσε που έκλαιγε!Σοκ προκαλούν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του άτυχου βρέφους, το οποίο έφυγε από τη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου μετά από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, η μητέρα φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν αρκετά επιθετικός με τα παιδιά τους. Όπως ανάφερε στην κατάθεση της, όταν το βρέφος έκλαιγε, ο ίδιος ενοχλείτο και σε μια περίπτωση το έσπρωχνε επανειλημμένα για να σταματήσει να κλαίει. Ανάφερε, επίσης, πως ο σύζυγος έχει προβλήματα αλκοολισμού και το βράδυ που το βρέφος κτύπησε ήταν υπό την επιτήρησή του, καθώς η ίδια απουσίαζε.

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/02) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε διάταγμα εξαήμερης κράτησης σε βάρος των δυο 29χρονων γονιών του άτυχου βρέφους. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με αστυνομικές μας πηγές, η φημολογία που αναπτύχθηκε στην παραλιακή πόλη και εξετάστηκε από την Αστυνομία, φέρει τον πατέρα του άτυχου βρέφους να το κτύπησε με δύναμη στο τραπέζι γιατί έκλαιγε.

Να σημειώσουμε πως η οικογένεια έχει άλλα δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2 και 13 ετών, αντίστοιχα, τα οποία ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας. Το ζεύγος είχε δηλώσει ότι το τριών μηνών παιδί είχε πέσει από ύψος 70 εκατοστομέτρων, κι αυτό είχε οδηγήσει στις επιπλοκές με την υγεία του. 

Ωστόσο, στο 17σελιδο πόρισμα της κ. Παπέττα καταγράφεται ως αιτία θανάτου του βρέφους η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Με απλά λόγια, αποκλείεται ένα βρέφος να υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πτώση ύψους μόλις 70 εκατοστομέτρων…

Το ιστορικό της υπόθεσης.

Το βρέφος είχε ανανήψει 45 λεπτά μετά που διαπιστώθηκε ότι δεν είχε παλμούς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του εξακολουθούσε να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για αυτό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, όπου τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η μητέρα αρχικά κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ενώ το βρέφος βρισκόταν στην κατοικία του, έπεσε και χτύπησε στο μέτωπο από πτώση του από καναπέ, χωρίς όμως να ανησυχήσει κανένα από τα μέλη της οικογένειας, ώσπου ξεκίνησαν οι εμετοί.