Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Υπήρξε προειδοποίηση για το μακελειό στην Τουρκία ένα 24ωρο πριν μέσω tweet!



Η τραγωδία με την έκρηξη βόμβας στην Άγκυρα που σκότωσε 86 και τρααυμάτισε 186, είχε “προαναγγελθεί” ένα 24ωρο πριν μέσω twitter!

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Haberler.com ‘προειδοποίηση’ για την επίθεση φέρεται να είχε γίνει το περασμένο βράδυ σε εικονικό λογαριασμό στο twitter (με το ψευδώνυμο Pir Ozan Abdal).

Στο σχετικό tweet αναφερόταν τα εξής: «Μια πιθανή βομβιστική ενέργεια στην Άγκυρα μπορεί να ανοίξει το δρόμο σε μια από τις μεγαλύτερες σφαγές».

Σκληρή επίθεση σε Ερντογάν -Νταβούτογλου
O Πρόεδρος του HDP, Σελαχατίν Ντεμίρτας πληροφορηθείς για τις επιθέσεις στην Άγκυρα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης του AKP, κατηγορώντας την ως υπεύθυνη για τις σημερινές εκρήξεις, οι οποίες, όπως δήλωσε, ομοιάζουν και αποτελούν συνέχεια των επιθέσεων στο Σουρούτς και στο Ντιγιάρμπακιρ. Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση του AKP ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για τις επιθέσεις στο Σουρούτς και στο Ντιάρμπακιρ δεν αποκαλύφθηκε ούτε ένα άτομο ούτε οι δυνάμεις που κρύβονται πίσω από αυτές. Και υπεύθυνοι για τις έρευνες αυτές δεν είμαστε εμείς, είναι η κυβέρνηση. Είναι δολοφόνοι. Είναι φανερό ότι ο πιο μεγάλος υποστηρικτής της τρομοκρατίας είναι η Κυβέρνηση. Σε ένα κράτος όπου οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι τόσο ισχυρές, σε ένα κράτος όπου είμαστε υπό παρακολούθηση όλο το 24ωρο είναι δυνατό να μην τα γνωρίζουν όλα αυτά ;»