Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 -

Το viral βλέμμα της Μελόνι μετά τη χειραψία με τον ΜακρόνΔεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι μετά τη χειραψία της με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Η Μελόνι χαιρετούσε τους υψηλούς προσκεκλημένους της ως οικοδέσποινα της συνόδου της G7 που διεξάγεται στην Ιταλία.

Κατά τη χειραψία με τον Μακρόν, η Μελόνι φαίνεται τυπική, μόνο να μην φανεί αγενής. Και μόλις περνά από μπροστά της ο Γάλλος πρόεδρος, το βλέμμα της τα λέει όλα για τα αισθήματα «αγάπης» που τρέφει.

Εξάλλου, οι δύο ηγέτες συγκρούστηκαν για το ζήτημα της άμβλωσης και την ύπαρξη της λέξης στο κείμενο των συμπερασμάτων..

Χθες Πέμπτη ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι «λυπάται για το ότι λείπει από το κείμενο η λέξη» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν διαφορετικές ευαισθησίες».

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, από την πλευρά της, απάντησε άμεσα, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται "πολεμική" για θέματα στα οποία έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό συμφωνία».

«Θεωρώ εντελώς λανθασμένο, σε δύσκολους καιρούς σαν και αυτούς, κάποιοι να κάνουν προεκλογική εκστρατεία χρησιμοποιώντας ένα πολύτιμο φόρουμ όπως αυτό της G7», πρόσθεσε η Μελόνι.