Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Τρομακτικό τροχαίο με λεωφορείο στην Τουρκία – Οι επιβάτες του στον… αέραΤρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε στην Τουρκία με έναν οδηγό λεωφορείου να χάνει τον έλεγχο και το όχημα να τσουλάει προς τα πίσω σε ανηφορικό δρόμο. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω σε στύλο ηλεκτροδότησης και στην συνέχεια να καταλήξει σε οικόπεδο. Ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος ήταν πέντε τραυματίες. Βίντεο που κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή δείχνει τους επιβατές να εκτινάσσονται από τη μία πλευρά στην άλλη.

Πετάχτηκαν στον αέρα οι επιβάτες.

Συγκεκριμένα οι κάμερες ασφαλείας μέσα στο λεωφορείο κατέγραψαν όσα συνέβησαν στο περιστατικό της περασμένης Τρίτης στην περιοχή Μπασάκσεχίρ στην περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης. Στα πλάνα διακρίνονται οι επιβάτες να αδυνατούν να κρατηθούν κατά την τρελή πορεία του λεωφορείου και να εκτινάσσονται από τη μία πλευρά στην άλλη. Συνολικά πέντε άτομα τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τροχαίο προκλήθηκε από βλάβη στα φρένα του λεωφορείου. Μεταξύ των τραυματιών και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος στην ανάκρισή του από την αστυνομία κατέθεσε ότι πάτησε το φρένο, αλλά το όχημα δεν σταματούσε. Ο οδηγός του λεωφορείου μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος.

Η στιγμή του τροχαίου όπως την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας: 

Στα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, αντικρίζουμε τους επιβάτες να μην μπορούν να κρατηθούν από πουθενά και να πετάγονται στον αέρα.