Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τραγικό τέλος για ένα κοριτσάκι που το ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο



Μία ακόμη τραγική περίπτωση!

Γονιός ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο του εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα με μια μητέρα να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής η Κέιλιν Πόλαρντ ξέχασε να αφήσει την κορούλα της στο βρεφονηπιακό σταθμό πριν πάει στη δουλειά της και την άφησε στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τη ζωή του σύμφωνα με όσα αναφέρει η έκθεση των αστυνομικών αρχών.

Το 12 μηνών κοριτσάκι έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο για οχτώ ώρες, σε πολύ ζεστές συνθήκες αφού η θερμοκρασία περιβάλλοντος έφτανε τους 34 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η γυναίκα διαπίστωσε το μοιραίο λάθος της όταν μετά τη δουλειά σταμάτησε για καύσιμα σε βενζινάδικο. Τότε συνειδητοποίησε ότι στο καρεκλάκι που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου βρισκόταν η κόρη της. Το βρέφος ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία.

Η 29χρονη μητέρα συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή αλλά αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να δικαστεί η υπόθεσή της στις 23 Οκτωβρίου, καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 δολαρίων.