Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τραγικό: Σκότωσε γυναίκα, κόρη και τα τέσσερα εγγόνια του και αυτοκτόνησε



Νέα στοιχεία έρχονται να ρίξουν φως στο μακελειό που σημειώθηκε στη Δυτική Αυστραλία, με τους θανάτους επτά ατόμων, ανάμεσά τους και τέσσερα παιδιά.

Οι υποψίες στρέφονται στον 61χρονο παππού της οικογένειας Πίτερ Μάιλς, ο οποίος, αφού φέρεται ότι σκότωσε τη σύζυγό του, την κόρη τους και τα τέσσερα αυτιστικά παιδιά της, γύρισε την κάννη του όπλου προς το μέρος του.

Η 58χρονη Σίντα Μάιλς, η 38χρονη Κατρίνα Μάιλς και τα τέσσερα παιδιά της Τάι, Ράιλαν, Αριε και Κάντιν Κόκμαν, ηλικίας 13, 12, 10 και 8 ετών, αντίστοιχα, εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στη φάρμα τους στην περιοχή Οσμινγκτον, έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε στις Αρχές ο δράστης προτού αυτοκτονήσει.

Τα όπλα

Τα τρία όπλα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος ανήκαν στον παππού Πίτερ Μάιλς, ο οποίος, σύμφωνα με τον γείτονά του Ρίτσαρντ Ντόσορ, ακουγόταν «παράξενος» μια μέρα πριν από το μακελειό.

Ο πατέρας των παιδιών Ααρον Κόκμαν, ο οποίος δεν θεωρείται ύποπτος, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό του για την κηδεμονία και δεν μιλούσε με τα πεθερικά του, κατηγορεί και αυτός τον 61χρονο Μάιλς, λέγοντας μάλιστα ότι είχε προσχεδιάσει το μακελειό.

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν αισθάνεται οργή γι' αυτό που συνέβη, αλλά απέραντη θλίψη για τα παιδιά του. «Ακόμα αγαπώ αυτό που ήταν ο Πίτερ. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχα την Κατρίνα, δεν θα είχα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι, όπως πληροφορήθηκε από τις Αρχές, όλα τα παιδιά πέθαναν γαλήνια στα κρεβάτια τους.

«Ο Πίτερ δεν τρελάθηκε ξαφνικά. Το είχε σκεφτεί. Νομίζω ότι το σκεφτόταν πολύ καιρό τώρα» τόνισε.