Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τραγικό: Πήγε να σώσει την έγκυο αρραβωνιαστικιά του και πνίγηκαν και οι δύο



Τραγικό θάνατο βρήκε ένα νεαρό ζευγάρι στην Πορτογαλία. Η 33χρονη δασκάλα γιόγκα και ο 34χρονος σύντροφός της ήταν αρραβωνιασμένοι, περίμεναν το δεύτερο παιδί τους και προετοίμαζαν τον γάμο τους.

Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους. Πνίγηκαν στην θάλασσα. Η Kim Fletcher που διένυε τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία προκειμένου να παρακολουθήσει ένα workshop πάνω στη γιόγκα. Στο ταξίδι αυτό τη συνόδευε ο σύντροφός της, Danny Johnson.

Η νεαρή γυναίκα κολυμπούσε, αλλά δυσκολευόταν να επιστρέψει στη στεριά. Όταν ο αρραβωνιαστικός της αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έπεσε στο νερό να την βοηθήσει. Αποτέλεσμα ήταν να πνιγούν και οι δύο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. «Στην αρχή δε βλέπαμε κανέναν. Τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. Προσπάθησα να ανοιχτώ στη θάλασσα και τότε ένας άλλος σέρφερ εντόπισε τη σορό της γυναίκας. Ήταν με το πρόσωπο στη θάλασσα και τα ρεύματα τη χτυπούσαν στα βράχια» είπε ένας σέρφερ.

Όπως περιέγραψε, την έβαλαν αμέσως στη σανίδα του και την ανέβασαν στα βράχια ώστε να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε ότι στο νερό βρισκόταν και ο σύντροφός της. Τον εντόπισαν δέκα λεπτά αργότερα.

Λίγο αργότερα έφτασαν διασώστες και ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά για το ζευγάρι.

Η 34χρονη είχε μία 15χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση της, ενώ με τον ράπερ είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι 4 ετών και σε λίγους μήνες θα καλωσόριζαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.