Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τραγικό δύστυχημα στη Βραζιλία: Ένα βρέφος νεκρό από αυτοκίνητο που έπεσε σε πεζούς στην Κοπακαμπάνα



Ένα τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα βρέφος 15 μηνών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη δημοφιλέστερη παραλία της Βραζιλίας όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο ανέβηκε σε πεζόδρομο δίπλα στην παραλία και παρέσυρε πεζούς, καροτσάκια, ποδηλάτες πριν να σταματήσει τελικά στην άμμο.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης ανακοινώνοντας ότι ο οδηγός του οχήματος έπαθε επιληπτική κρίση. 

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι στο αυτοκίνητο με οδηγό τον 41χροινο Αντόνιο ντε Αλμέιδα Ανακιμ βρέθηκαν φάρμακα κατά της συγκεκριμένης πάθησης.

Ο 41χρονος θα υποβληθεί σε αλκοτέστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος αφού παρέσυρε τους πεζούς, τραυματίζοντας άλλα 15 άτομα, έφυγε αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Οι εικόνες από το αυτοκίνητό του δείχνουν την φόρα με την οποία έπεσε πάνω στους ανυποψίαστους πεζούς.

Ο πεζόδρομος στον οποίο συνέβη το δυστύχημα είναι ένα από τα πιο προσφιλή σημεία για βόλτα στην πόλη του Ρίο καθώς στη Βραζιλία φτάνουν χιλιάδες τουρίστες για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στη χώρα.