Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Την ξυλοκόπησαν τα αδέρφια της μέχρι θανάτου - Την ανάγκαζαν να τρώει χρησιμοποιημένο χαρτί τουαλέτας



Ένα νεαρό κορίτσι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου αφού ζούσε για χρόνια υπό τοκαθεστώς φόβου και τα μέλη της θετής  οικογένειας που είχε αναλάβει την κηδεμονία της μεταξύ άλλων βασανιστηρίων την ανάγκαζε να γλύφει το καλάθι της τουαλέτας και να τρώει το χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας.

Η Shahena Uddin, 19 ετών, ζώντας με τους γονείς και τα 9 της αδέρφια συχνά τιμωρούνταν από τα αδέρφια και τις αδερφές για παραπτώματα όπως το ότι έτρωγε με αργούς ρυθμούς.

Οι τιμωρίες συχνά ήταν να τρώει το χαρτί της τουαλέτας ή να στέκεται για ώρες με το βλέμμα στραμμένο στη λεκάνη της τουαλέτας, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο δικαστήριο σήμερα. Το τελειωτικό βίαιο ξέσπασμα των αδερφιών της πάντως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού τον Οκτώβριο βρέθηκε ξυλοκοπημένη μέχρι θανάτου στο πάτωμα της τουαλέτας αφού είχε πνιγεί με τον εμετό της.

Το μπαγκλαντεσιανό έφηβο κορίτσι είχε δεχτεί άπειρα χτυπήματα ακόμα και με όπλα, πολλά εξ αυτών στο κεφάλι. Βέβαια στο προσωπικό του νοσοκομείου που κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας αναφέρθηκε πως η νεαρή ήταν άρρωστη και απλά λιποθύμησε στο μπάνιο.

Τα αδέρφια της μάλιστα προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη της καθαρίζοντας το πρόσωπό της από τα αίματα, αλλάζοντάς της ρούχα και πετώντας τα ματωμένα στα σκουπίδια.

Όπως σημείωσε ο κατήγορος πιθανώς η Shahena ξεψύχησε μετά από πολλαπλά χτυπήματα εκείνο το βράδυ στα χέρια των μελών της οικογένειάς της που έγιναν οι νόμιμοι κηδεμόνες της από το 2010, και οι οποίοι σήμερα είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία του φόνου καθώς και για αμέλεια που οδήγησε στο θάνατο μιας ευάλωτης έφηβης. Οι κατηγορίες του απαγγέλθηκαν ταυτόχρονα με άλλα τρία αδέλφια, Jewell, 27 ετών, Jhuhal 33 ετών και Tohel Uddin 24 ετών, οι οποίοι αρνούνται όλες τις κατηγορίες για το θάνατο.

Περιγράφοντας την υπόθεση, ο κ Trimmer είπε στο δικαστήριο: «Η Shahena ήταν ένα ευάλωτο νεαρό άτομο. Είχε υποστεί κακοποίηση και βία από τα χέρια της ίδιας της οικογένειας της. Όταν κάποια στιγμή ξεπέρασε το φόβο και μίλησε σε άτομα του σχολικού της περιβάλλοντος για την κακοποίηση που υφίσταντο αναγκάστηκε να ανακαλέσει από φόβο μην υποστεί χειρότερα βασανιστήρια»…