Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θρίλερ στη Βραζιλία για Έλληνα παρουσιαστή: Έπεφταν σφαίρες την ώρα των γυρισμάτων



Τη σοκαριστική περιπέτεια που έζησε στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για την εκπομπή «Football Stories» που ετοιμάζει για τον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας.

Όπως περιγράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παρουσιαστής, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «World Party» στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη, την ώρα που ετοιμαζόταν να παίξει ποδόσφαιρο με μια ομάδα της φαβέλας του Ρίο ντε Τζανέιρο, έπεσαν πυροβολισμοί από συμμορίες!

Η ανάρτηση του Γιώργου Λέντζα

«Σήμερα στα γυρίσματα του footballstoriestv, συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω.

Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λέντζας.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομαδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν ειναι αυτο που με σόκαρε τοσο, όσο το οτι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξωφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Lentzas (@george_lntz) στις 5 Ιούν, 2019 στις 1:59 μμ PDT