Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022 -

Thomas Cook: Μέσα στην τελευταία πτήση - Κλάματα και έρανος από τους επιβάτεςΟι ευχές των επιβατών της τελευταίας πτήσης της Thomas Cook από το Ορλάντο στο Μάντσεστερ δεν έπιασαν τόπο. Μπορεί να είχαν την τύχη να είναι οι τελευταίοι και τυχεροί που κατάφεραν να ταξιδέψουν αλλά η χρεοκοπία ήταν ήδη γεγονός. Και έτσι μόνο δάκρυα και συγκίνηση μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου που έκανε το τελευταίο ταξίδι για λογαριασμό του ταξιδιωτικού κολοσσού.

Το πλήρωμα απευθύνθηκε στους επιβάτες λέγοντάς τους τα δυσάρεστα νέα με δάκρυα στα μάτια. Όταν όμως τους αποκάλυψαν ότι δεν θα πληρωνόντουσαν ούτε γι’ αυτή την τελευταία πτήση τότε έκαναν κάτι πολύ συγκινητικό.

Έβαλαν το χέρι στην τσέπη κάνοντας έρανο για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους. Κάποιοι μάλιστα δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ένας από τους επιβάτες δήλωσε στο Sky News: «Ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν ξέραμε τίποτα. Μόνο όταν προσγειωθήκαμε καταλάβαμε ότι είχε καταρρεύσει η Thomas Cook».

 

Ένα άλλο ζευγάρι δήλωσε επίσης: «Νιώθω πόνο για το προσωπικό. Κάναμε έρανο για να τους βοηθήσουμε. Ήταν όλοι τόσο στενοχωρημένοι». Η Donna Carslaw, μια άλλη επιβάτης είπε αναφερόμενη στο πλήρωμα του αεροπλάνου: «Ήταν τόσο βουβοί και όλοι τους κλαμένοι. Έπρεπε να κάνουν την δουλειά τους και την έκαναν. Ήταν άψοχοι επαγγελματίες και απίστευτα αξιοπρεπείς».